'Barcelona heeft eindelijk beet en contracteert Garcia in 2021'

31 december 2020, 17:49

Het is FC Barcelona eindelijk gelukt om een akkoord te bereiken over een transfer van Eric Garcia naar Spanje. De Spaanse verdediger van Manchester City werd ook afgelopen zomer in verband gebracht met de Catalanen, maar een deal kwam tot stand omdat Barcelona niet genoeg geld beschikbaar had. Komende zomer moet het er eindelijk van komen.

Het contract van de Spanjaard loopt komende zomer af, waardoor Barcelona hem dan transfervrij kan inlijven. Dat gaat gebeuren, verzekeren Mundo Deportivo en transfergoeroe Fabrizio Romano. Barcelona wilde hem liever in de winter al halen, maar heeft geen zin om weer te moeten onderhandelen met de Engelse club. Daardoor wordt er gekozen voor een zomertransfer van de verdediger, die Barcelona meer opties moet geven in het hart van de defensie.

De negentienjarige Garcia speelde dit seizoen pas drie Premier League-wedstrijden voor City, dat mede vanwege het feit dat hij wil vertrekken minder beroep op hem doet. Ook de komst van Portugees Ruben Dias en Nederlander Nathan Aké betekenden slecht nieuws voor Garcia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen