Voetbaltwitter 2020 bekend, Feyenoord Transfermarkt vijfde

31 december 2020, 18:22

Ferry de Bont is de voetbaltwitteraar van 2020. De fanatieke NAC-supporter is door het magazine Staantribune gekozen tot de voetbaltwitteraar van het afgelopen kalenderjaar. Hij laat in de eervolle verkiezing @FRGerardo (tweede) en @LangeToepie (derde) achter zich. Ook Feyenoord Transfermarkt – dat de primeur over Arne Slot had – staat in de toptien, evenals PSV-watcher @RikElfrink.

Dat heeft De Staantribune vandaag (donderdag) bekend gemaakt. @Plakplaat63 eindigt op de vierde plaats boven Feyenoord Transfermarkt, @Rene_ggh, @JandeKnecht1970, @Plattekar, @arcinho maken de toptien compleet, waarbij Rik Elfrink op de tiende plaats staat. Bij de eerste editie in 2014 ging de prijs naar Aad de Mos (@aad300).

'Staantribune reikt jaarlijks een award uit aan degene die op Twitter opviel op voetbalgebied, met opvallende uitspraken, interessante nieuwtjes, grappige quotes, het plaatsen van mooie of leuke foto's of op een geheel andere wijze, zolang het maar voetbalgerelateerd is', zo omschrijft het medium de eigen verkiezing.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen