Tannane heeft geen spijt van 'clown en mafkees' richting Martens

1 januari 2020, 13:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Oussama Tannane heeft geen spijt van zijn scheldkanonnade richting Richard Martens. De scheidsrechter kreeg 'clown en mafkees' naar zijn hoofd, waarna de Vitessenaar met twee razendsnelle gele kaarten werd weggestuurd met rood. "Ik vind dat een scheids voor beide partijen moet zijn, en niet voor één."

Dat vertelt hij tegenover ESPN. "Misschien heeft hij iets tegen mij, maar ik snapte niet waarom hij dat zei. Ik heb hem niet uitgescholden met 'k' of dat soort dingen. Dus ik snap ook niet waarom mensen het heel groot maken", zei Tannane over het incident. "Als jij op het trainingsveld staat en je mafkees of clown zegt, denk ik niet dat dat een groot probleem is, maar ik denk dat hij een beetje in zijn trots is geraakt. Iedereen hoort dat ik hem een clown noem."

Verder werd de creatieve middenvelder ook gevraagd naar zijn band met Thomas Letsch. "Hij is heel duidelijk. Ik ben een jongen die heel direct is. Ik vertel jou hoe het is als ik het er niet mee eens ben. Andersom wil ik dat ook, dat hebben we samen besproken", aldus Tannane, die ook met Leonid Slutsky kon lezen en schrijven. "Die man was goud. Door hem ben ik ook naar Vitesse gekomen. Hij was zo sterk met zijn woorden en hij maakte mij zo belangrijk, dat ik dacht: Ik laat alles liggen en ook al verdien ik minder, ik kom voor jou naar Vitesse."

Lees ook: elftal van de eerste seizoenshelft: Bazoer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen