Blessure Coutinho kan Barça twintig miljoen euro schelen

1 januari 2020, 14:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Philippe Coutinho (28) ligt de komende vier maanden buitenspel bij FC Barcelona. Een hard gelag voor Ronald Koeman, maar het kan de club ook een belangrijke financiële meevaller opleveren. De Catalanen moeten voor de transfer van de Braziliaan naar verluidt twintig miljoen euro betalen aan Liverpool, zodra Coutinho honderd wedstrijden heeft gespeeld.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. De huidige teller staat momenteel op negentig wedstrijden en daar komt voorlopig dus geen optreden meer bij voor Coutinho, die na zijn blessure in elk geval tot begin april uit de roulatie ligt bij FC Barcelona. Tot dusver speelde hij negentig officiële wedstrijden, waarin hij 23 maal scoorde en veertien assists gaf.

Lees ook: Barça bevestigt blessure Coutinho: 'maanden buitenspel'

Voor FC Barcelona kan dat een forse financiële meevaller betekenen, aangezien de club in grote moeilijkheden zin. Afgelopen zomer kon de club zelfs voor acht miljoen euro Memphis Depay niet binnenhalen, waardoor de verkoop van Coutinho een dubbele financiële meevaller kan betekenen. Met een besparing van twintig miljoen en transfersom, kan de Braziliaan een belangrijke rol spelen op het transfergebied.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen