Snoei: "Mentaal gezien zou een nederlaag heel vervelend zijn"

1 januari 2020, 16:19

De Graafschap begint 2021 direct met een cruciale wedstrijd tegen Almere City FC. De Superboeren staan op de derde plaats in de Eerste Divisie, maar wel op vijf punten achterstand van de komende opponent. Een nederlaag zou derhalve een forse dreun zijn voor de ploeg van Mike Snoei.

"Ook dan is er nog van alles mogelijk, omdat we nog niet eens op de helft van de competitie zitten. Maar mentaal gezien zou een nederlaag heel vervelend zijn", erkende de oefenmeester tegenover De Gelderlander, ook met vorig kalenderjaar in gedachten. "In 2020 wonnen we de eerste wedstrijd van Jong FC Utrecht en dat gaf een enorme kick. Daarna hebben we een geweldige serie neergezet, totdat de competitie vanwege corona werd afgebroken."

Lees ookAlmere City FC op promotieplek: "Had ik je voor gek verklaard"

Ook Julian Lelieveld weet dat De Graafschap zaterdag geen punten mag verspelen tegen Almere City FC, aangezien de achterstand dan wel echt groot werd. "Vijf punten is nog te overzien, maar het gat moet niet groter worden", stelt de verdediger van De Graafschap tegenover Omroep Gelderland. "Ik denk niet dat heel veel mensen Almere zo hoog hadden ingeschat van tevoren. Maar wij willen bij de eerste twee eindigen en direct wil promoveren. Een mooie eerste wedstrijd van 2021."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen