Wenger zou terugkeren naar Arsenal als de club hem nodig heeft

1 januari 2020, 20:13

Mocht Arsenal nog een beroep willen doen op de 71-jarige Arsene Wenger, dan staat de Fransman daarvoor open. Sinds zijn vertrek bij Arsenal in 2018 trainde de coach geen club meer, maar voor de Engelsen zou hij altijd een uitzondering willen maken.

Wenger stond tussen 1996 en 2018 voor de groep bij Arsenal en beleefde grote successen met de club. Momenteel werkt hij bij de FIFA, waar hij zich bezig houdt met hoe de sport kan ontwikkelen. "Als ik nodig ben, zal ik Arsenal helpen. Maar ik verwacht niet dat ze contact met mij gaan opnemen", stelt Wenger tegen NBC Sports.

Sinds zijn vertrek hebben Unai Emery en Mikel Arteta nog niet echt indruk gemaakt. Arteta staat nu dertiende met het team. In oktober sprak Wenger zich al uit over de voormalig middenvelder. "Mikel had altijd al passie voor het spel en een goede focus. Je kon toen al zien dat het een trainer zou worden. Hij heeft geluk dat hij meteen bij een topclub mag trainen, daar moet je normaal tien jaar voor werken. Ik hoop dat hij het goed gaat doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen