Solskjaer: "Spelers zijn hongerig om te leren"

2 januari 2020, 09:14

Manchester United is na een 2-1 zege op Aston Villa gedeeld koploper in de Premier League. The Red Devils moeten Liverpool alleen nog voor laten gaan op doelsaldo en zijn al tien duels op rij ongeslagen in de Premier League. Trainer Ole Gunnar Solskjaer is dan ook maar wat blij met zijn ploeg en prijst de rol van Paul Pogba, die een sterke indruk achter liet vrijdagavond.

Bruno Fernandes maakte vanaf de stip de winnende treffer nadat Paul Pogba was neergelegd in het strafschopgebied. Het was al de negentiende treffer in dertig duels van de Portugees. Alleen Ruud van Nistelrooy deed het met 22 goals in hetzelfde aantal wedstrijden beter. "Natuurlijk ben ik blij met hoe het gaat", zei Solskjaer bij de BBC. "In het voorbije jaar zijn we veel beter geworden, dat hebben we wel laten zien. De progressie is enorm. Vorig jaar verloren we op nieuwjaarsdag nog bij Arsenal. We worden steeds fitter en sterker."

Solskjaer wordt regelmatig bekritiseerd, maar verstomt die kritiek met de uitstekende resultaten. Ook worden er regelmatig vraagtekens geplaatst bij de selectie. Volgens de Noor is dat onterecht. "Ze zijn hongerig om te leren en dat is belangrijk. Iedere dag komen ze naar de club met de wil om de beste te zijn." Met Pogba had United een uitblinker tegen Aston Villa. De Fransman zit vaker dan hem lief is op de bank, maar mocht het nu laten zien. "Hij speelde uitstekend", zag Solskjaer. "Paul is een van de spelers die grip kon krijgen op de fysieke kracht van Villa."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen