Bergwijn en Struijk in de basis bij Spurs en Leeds

2 januari 2021 – Om 13.30 uur staat het eerste Premier League-duel van deze zaterdag op het programma. Op New White Hart Lane neemt Tottenham Hotspur het op tegen Leeds United. Een rechtstreeks duel tussen Steven Bergwijn en Pascal Struijk. De aanvaller van de Spurs en de verdediger van Leeds United staan beide in de basis.

Bergwijn en Struijk in de basis bij Spurs en Leeds

Voor Bergwijn is het zijn zesde basisplaats van het seizoen. Ondanks het feit dat hij dit seizoen nog geen goal wist te maken in de Premier League, krijgt hij nog altijd het vertrouwen van trainer José Mourinho. Daarmee houdt hij onder meer Lucas Moura op de reservebank. Pascal Struijk staat voor zijn zevende basisoptreden van het seizoen. De verdediger beleeft zijn grote doorbraak bij de promovendus, nadat hij in 2018 overkwam uit de jeugd van Ajax. Van Marcelo Bielsa krijgt hij het volste vertrouwen in het hart van de verdediging. 

Tottenham Hotspur kende overigens een dramatische decembermaand met geen enkele competitiezege en treft het in vorm zijnde Leeds United. Zij wonnen afgelopen weekend nog met 0-5 van West Bromwich Albion.


Premier League

gerelateerd