FC Twente raakt Dervisoglu per direct kwijt

2 januari 2020, 13:25

Na Lazaros Lamprou en Alexander Jeremejeff is FC Twente de volgende speler kwijtgeraakt in de winterstop. Brentford haalt Halil Dervisoglu per direct terug naar Engeland. Volgens Tubantia is de kans groot dat de Engelse club uit het Championship de aanvaller direct doorverkoopt aan een club uit Turkije.

Dervisoglu werd eerder nog vlak voor het verstrijken van de deadline gehuurd door FC Twente, maar kon in De Grolsch Veste geen indruk maken. Hij veroverde geen basisplaats in het team van Ron Jans en kwam tot negen optredens, waarin hij geen doelpunt maakte. In de winter van vorig jaar vertrok hij nog van Sparta naar Brentford, maar daar kreeg de Turkse jeugdinternational ook geen voet aan de grond.

Jan Streuer, technisch directeur bij FC Twente, is niet teleurgesteld over het vertrek van Dervisoglu, die in de winterstop dus al de derde speler is die de deur achter zich dicht trekt in Enschede. "Ik heb daar geen moeite mee. Je moet graag voor Twente willen spelen, aan ongemotiveerde spelers hebben we niks", zegt hij tegen het dagblad. Streuer was overigens verbaasd, want hij kreeg geen bericht van Dervisoglu over het vertrek. "De club heeft zich gemeld, maar het was wel zo netjes geweest als hij ons ook nog even had ingelicht", vindt Streuer. FC Twente gaat nu de markt op voor een extra aanvaller en bekijkt nog of het nog een extra versterking in de voorhoede wil aantrekken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen