Loukili houdt fan aan weddenschap: "Bij 15 goals zet hij tatoeage"

2 januari 2020, 21:42   Bijgewerkt: 2 januari 2020, 21:55

Karim Loukili stond op drie treffers na zeventien wedstrijden bij Helmond Sport, maar wist dat aantal zaterdagavond tegen FC Dordrecht te verdubbelen. Na afloop werd hij geconfronteerd met het verhaal van een supporter die bij vijftien goals een tatoeage van de aanvaller zou nemen. Loukili is zeker van plan hem daaraan te houden.

"Hij heeft een weddenschap afgesloten", weet Loukili. "Als ik er vijftien maak, laat hij een tatoeage van mij zetten. Als hij spijt krijgt, heeft hij pech. Als ik er vijftien maak, gaat hij hem zetten ook", lachte hij voor de camera van ESPN. "Ik wilde boven de tien goals zitten dit seizoen", vertelde hij over zijn eigen doelstelling. "Dat is mijn doel en alles erboven is mooi meegenomen."

Lees ook: Helmond verslaat Dordt na spectaculaire comeback (5-2)

Het goede optreden van Loukili tegen FC Dordrecht (5-2) riep direct de vraag op waar de toekomst van de aanvaller ligt. Zijn contract loopt komende zomer af, al heeft Helmond Sport een optie om hem nog een jaar vast te leggen. "Ik voel me hier thuis", reageerde hij op de vraag naar zijn toekomst. "Ik heb tot nu toe een goed seizoen achter de rug. We gaan de komende maanden zien wat er precies gaat gebeuren."

"Ik weet het zelf nog niet, maar mijn ambitie is duidelijk", vervolgde Loukili. "De Eredivisie natuurlijk. Ik was dichtbij in het verleden, maar moet me nu weer omhoog knokken." Analist Hans Kraaij noemde al clubs als PEC Zwolle, FC Groningen en Heracles Almelo. "Dat zijn mooie clubs, maar ik ga nu lekker door waar ik mee bezig ben. Aan het einde van het seizoen zien we wel wat er gaat gebeuren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen