Asensio is bevrijd van fysieke ellende: "Ik lig op schema"

3 januari 2021 – Eindelijk heeft Marco Asensio zijn waarde weer eens bewezen bij Real Madrid. De aanvaller kroonde zich zaterdag tot matchwinner door met een goal en een assist bij te dragen aan de 2-0 zege op Celta de Vigo. Asensio merkt dat hij nu eindelijk weer hersteld is van fysieke problemen.

Asensio is bevrijd van fysieke ellende: "Ik lig op schema"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Asensio miste een groot deel van het vorige seizoen door een knieblessure, maar begint langzaam maar zeker weer de oude te worden. Tegen Celta stond hij voor de derde keer op rij in de basis en was hij belangrijk met een goal en een assist. Op de vraag of hij weer in vorm komt, had de buitenspeler een duidelijk antwoord. "Je ziet het", sprak hij bij Marca. "Mensen weten niet dat het een lang proces is om weer fit te worden en minuten te pakken. Ik lig op schema en doet er alles aan om mijn beste niveau te halen."

Real Madrid won vijf duels op rij, tot het gelijkspel tegen Elche. Asensio was blij dat zijn team zaterdag revanche pakte voor dat puntenverlies. "We hadden daardoor een slecht gevoel gekregen. We speelden goed tegen Elche, maar wonnen niet. Nu lukte dat wel. We voelen een goede dynamiek en met ons duidelijke speelplan kunnen we veel wedstrijden winnen."

De goal tegen Celta was voor de 24-jarige Asensio zijn eerste van het seizoen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd