Bosz na verlies: "Bayern zal wel weer kampioen worden"

3 januari 2020, 14:33

Lang was Bayer Leverkusen ongeslagen, maar dit weekend werd ineens de tweede nederlaag op rij geleden in de Bundesliga. Leverkusen verloor zaterdag met 2-1 van Eintracht Frankfurt en volgens Peter Bosz stelde zijn team voor het eerst dit seizoen echt teleur. De titel wordt zodoende een lastig verhaal.

Leverkusen stond twee speelronden terug nog bovenaan, maar heeft door twee verliespartijen op rij Bayern München en RB Leipzig zien passeren. "We hebben slecht gespeeld en hebben niets verdiend. Tegen Bayern hadden we meer verdiend, maar nu hebben we echt helemaal niets verdiend. Eintracht Frankfurt heeft meer kansen tegen ons gekregen dan in de drie wedstrijden hiervoor dus dat betekent dat wij het helemáál niet goed hebben gedaan", zei hij volgens Voetbal International tegen ZDF.

Leverkusen wordt in Duitsland gezien als een titelkandidaat, maar moet volgens Bosz nu wel even een pas op de plaats maken. Het heeft twee punten minder dan Bayer en drie minder dan Leipzig. Bayern heeft nog wel een duel in te halen en kan dus aan kop komen. Wat verwacht de Nederlandse trainer van de titelstrijd? "Als je het mij vraagt, zal dat wel weer Bayern München worden. Al maakt RB Leipzig ook een goede indruk. Waarom Bayer Leverkusen niet? Omdat we van Bayern München verloren hebben en nu weer verloren hebben. Een topteam verliest niet twee keer achter elkaar."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen