Mourinho over Bergwijn: "We hebben zijn goals nodig"

3 januari 2020, 15:59

Bij Tottenham Hotspur moet het wat betreft de doelpunten komen van Heung-Min Son en Harry Kane, de twee goudhaantjes in de voorhoede. Steven Bergwijn is onder José Mourinho eveneens een vaste basiskracht, maar scoorde dit seizoen nog niet. José Mourinho heeft er wel een verklaring voor.

Bergwijn deed dit seizoen in elf wedstrijden mee, maar trof nog geen doel. "We hebben zijn doelpunten nodig", sprak de Portugese trainer na de 3-0 zege op Leeds United in Engelse media. "We weten dat hij doelpunten kan maken. Een jaar geleden maakte hij bij zijn debuut een geweldige goal tegen Manchester City. Hij moet ook weer wennen na wat fysieke problemen. In de laatste tien minuten van het duel met Leeds kampte hij met spierklachten."

Dat heeft er volgens Mourinho dus mee te maken dat Bergwijn niet scoort. "De problemen met zijn fysiek houden hem ook tegen. Hij kan daardoor niet voluit trainen en heeft soms moeite om voluit te gaan. Ondanks dat is hij belangrijk voor het team. Ik weet dat de goals gaan komen als zijn fysieke situatie beter wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen