Atlético herovert koppositie na zege in extremis

3 januari 2020, 18:10   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 18:38

Atlético Madrid heeft geen fout begaan in strijd om de Spaanse landstitel. De ploeg van Diego Simeone trok in extremis de zege over de streep en wipte daarmee weer over aartsrivaal Real Madrid heen. Deportivo Alavés werd met 1-2 verslagen. Het verschil tussen beide grootmachten bedraagt twee punten, terwijl Atléti nog twee wedstrijden voor de boeg heeft.

Als een machine dendert Atlético dit seizoen door la Liga heen. Slechts driemaal werd er puntverlies geleden, waardoor er met een ruime marge mag worden genoten van de koppositie. Vlak voor tijd leek Atlético echter een nieuwe tik te moeten incasseren, na een eigen goal van Felipe. Het was echter Luis Suárez die vlak voor het einde de drie punten binnenharkte voor zijn ploeg. op aangeven van aanvalspartner Joao Felix tikte de Uruguayaan de winnende goal op het scorebord.

Met de zege op Alavés kwam de eerste landstitel sinds het seizoen 2013/2014 weer wat dichterbij. Daarmee zouden de Rojiblancos, die op voorsprong kwamen via Marcos Llorente, de jarenlange heerschappij van FC Barcelona en Real Madrid doorbreken. Het gat met voornaamste concurrent Real Madrid bedraagt twee punten, terwijl Atlético nog twee wedstrijden voor de boeg heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen