FC Volendam onderuit na heerlijke goal MVV

3 januari 2020, 21:51

FC Volendam heeft zichzelf geblameerd in eigen huis. De subtopper ging in het eigen Kras Stadion met 0-1 onderuit tegen MVV Maastricht, dat pas de vijfde zege van het seizoen boekte. Voor Volendam kwam er een einde aan de opmars, die de laatste weken van 2020 met succes werd ingezet.

Nee, voor de Puskás Award zal Joeri Schroijen met zijn fraaie treffer niet in aanmerking komen. Toch scoorde de aanvaller van MVV op bijzonder fraaie wijze tegen FC Volendam, een treffer die goud waard bleek. Het was namelijk de enige van de middag. Zijn pegel, die hij na een stuit in de kruising zag vliegen, hielp MVV onverwacht aan een stunt bij FC Volendam. De thuisploeg drong in de slotfase aan en leek op weg naar de gelijkmakers, maar de bezoekers uit Limburg hielden knap stand.

De ploeg van trainer Wim Jonk faalde daarmee dichter in de buurt van de Graafschap te komen. De titelkandidaat ging zaterdagavond met 1-0 onderuit tegen Almere City. Door de nederlaag blijft Volendam steken op de zesde plaats in de Eerste Divisie. MVV ontvluchtte juist de gevarenzone en heeft nu een voorsprong van vijf punten op hekkensluiter FC Dordrecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen