Pirlo ziet 'nerveus' Juve: "We waren erg onzeker"

3 januari 2020, 23:56

Andrea Pirlo was niet geheel tevreden met het optreden van zijn ploeg tegen Udinese (4-1 overwinning), maar kon uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat. Het grootste punt van zorg voor Pirlo is het feit dat zijn ploeg een mentale tik heeft gekregen na de blamerende nederlaag van vlak voor de korte winterstop.

Pirlo zag dat zijn team nog een stuk beter kan. "Het was niet het beste Juventus, omdat we wat nerveus startten na de zeperd tegen Fiorentina (0-3 in eigen huis). Zeker op de momenten dat de aanvallers op ons afkwamen, waren we onzeker. We kregen gedurende de wedstrijd steeds meer vertrouwen", constateerde Pirlo in gesprek met DAZN. "Ik was niet tevreden met de aanloop naar de wedstrijd, omdat we nog steeds angst hadden."

Vanaf maandag kan Pirlo zijn ploeg versterken, aangezien de transfermarkt opent. "We hebben met de club al overlegd wat we willen doen en of er mogelijkheden zijn. We hopen iets te kunnen doen de komende dagen." Of Chelsea-bankzitter Olivier Giroud een optie is? "Hij zou ons zeker goed uitkomen", aldus de enthousiaste Pirlo. Juventus steeg met de zege naar plaats vijf in de Serie A.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen