Ajax - PSV onder leiding van Kuipers; Gözübüyük fluit PSV - AZ

4 januari 2021, 12:07   Bijgewerkt: 4 januari 2021, 12:21

De topper tussen Ajax en PSV staat zondagmiddag onder leiding van Björn Kuipers. Dat maakte de KNVB maandagmiddag bekend. Hij wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Pol van Boekel is de VAR.

Ajax en PSV strijden zondagmiddag om 16.45 uur om de koppositie. Momenteel is deze in handen van Ajax, dat echter nog maar een puntje meer heeft dat de Eindhovenaren. Ook achtervolgers Feyenoord, Vitesse en AZ komen in actie. De Rotterdamse derby tussen Sparta en Feyenoord staat zondag onder leiding van Dennis Higler, terwijl Kevin Blom de leiding heeft over PEC Zwolle tegen AZ. Heracles - Vitesse wordt gefloten door Danny Makkelie.

Midweekse speelronde

Twee dagen na de topper in Amsterdam staat alweer een nieuwe speelronde voor de deur. Daarin speelt PSV een nieuwe topper tegen AZ. Deze staat onder leiding Serdar Gözübüyük. De wedstrijd tussen FC Twente en Ajax wordt dan gefloten door Pol van Boekel, Bas Nijhuis heeft de leiding over Feyenoord - PEC Zwolle en Vitesse - FC Utrecht is voor Edwin van de Graaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen