Clubicoon Fletcher versterkt staf Solskjaer bij Man United

4 januari 2021, 13:33   Bijgewerkt: 4 januari 2021, 13:43

Manchester United heeft de trainersstaf versterkt met clubicoon Darren Fletcher (op archiefbeeld). De voormalig middenvelder was al werkzaam bij de club als trainer van het Onder 16-elftal, maar sluit nu aan bij de staf van de hoofdmacht. Hij gaat daar trainer Ole Gunnar Solskjaer assisteren.

"Ik ben erg blij om op deze manier bij het eerste elftal terug te keren", reageerde Fletcher op de website van de club. "Het zijn spannende tijden voor deze jonge ploeg en ik kijk ernaar uit om met Ole en zijn staf de volgende stappen te zetten in mijn trainersloopbaan."

Ook Solskjaer reageerde op de komst van Fletcher. "Darren heeft het United-DNA door zijn aderen stromen en weet precies wat ervoor nodig is om hier te spelen. Hij staat aan de start van zijn trainersloopbaan en zijn ervaring - zowel op als buiten het veld - in combinatie met zijn winnaarsmentaliteit, toewijding en harde werk zullen een mooie toevoeging zijn aan onze staf."

Fletcher stroomde in 2001 door vanuit de jeugdopleiding van Manchester United en zou er tot 2015 spelen. Met de club won hij vijf keer de Premier League, één keer de FA Cup en twee keer de League Cup. Op internationaal niveau pakte hij met United de Champions League in 2008 en de wereldbeker voor clubs een jaar later. Fletcher groeide bovendien uit tot tachtigvoudig Schots international. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen