Gakpo won nog niet van Ajax: "Moet verandering in komen"

4 januari 2021, 17:47

De Eredivisie schiet komend weekend weer in gang en het is direct tijd voor een kraker. In Amsterdam gaan Ajax en PSV strijden om de koppositie. Het team van Erik ten Hag heeft een punt meer dan PSV, dat dolgraag de bovenste plek wil veroveren. Aanvaller Cody Gakpo heeft vertrouwen in een goede afloop.

De 21-jarige aanvaller is bezig aan een goed seizoen en wil graag een keer van Ajax winnen. Gakpo speelde tot dusver vier keer tegen Ajax, maar won nog niet. "Daar moet dit weekend verandering in komen. Het is altijd vervelend om te verliezen van Ajax", zegt Gakpo tegen ESPN. Hij beseft dat januari een belangrijke maand is. "Deze zondag erop klappen en met de punten naar Eindhoven. Ik heb er veel zin in, iedereen is er klaar voor."

PSV speelt in januari namelijk ook tegen AZ en Feyenoord. "Je kan goede zaken doen deze maand, maar daarna kan je het ook niet laten liggen", weet Gakpo, die duidelijke doelen heeft. "Zoveel mogelijk prijzen pakken met PSV." De Jong Oranje-speler scoorde dit seizoen al vijf keer in de Eredivisie, terwijl hij in de Europa League ook vier keer doel trof. "Ik heb het gevoel dat ik me goed aan het ontwikkelen ben. Met Boudewijn Zenden train ik veel en ik heb in de jeugd ook met Luc Nilis en Ruud van Nistelrooy gewerkt. Verder ben ik van jongs af aan al rustig voor de goal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen