Van Wonderen mist tiental: "Gaan hoop andere jongens spelen"

4 januari 2021, 18:10

Het is zeer de vraag wat Go Ahead Eagles dinsdag kan laten zien tegen Jong PSV. De club mist enkele stafleden en tien spelers, waardoor Kees van Wonderen als trainer moet puzzelen. Zondag kwamen er geen nieuwe positieve tests uit de ronde, waardoor de wedstrijd door moet gaan.

Onder meer Jay Gorter, Sam Beukema, Bas Kuipers, Luuk Brouwers, Jay Idzes en Jacob Mulenga  zijn volgens RTV Oost besmet. Dat zijn allen basisspelers en belangrijke krachten voor Go Ahead. Ook Julliani Eersteling, Maël Corboz, Sam Crowther en Quiermo Dumay zijn geveld, waardoor Go Ahead vijf spelers uit de beloftenploeg bij de selectie heeft gehaald.

Trainer Kees van Wonderen hoopt dat andere spelers nu hun kans grijpen. "Er gaan een hoop andere jongens spelen, ook jongens die tot nu toe nog niet heel veel hebben gespeeld. Aan de andere kant zijn er ook een hoop jongens waar we mee gaan beginnen die wel een hoop minuten in de benen hebben en al basisspeler zijn geweest. Het zal her en der ook nog wel in een andere samenstelling zijn, voor enkele jongens op een andere positie. Dus dat zal even wennen zijn. Maar het zijn allemaal jongens die dit niveau gewend zijn en aankunnen. En waarin ze de kans nu krijgen om ons door deze moeilijke tijd heen te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen