Dortmund rekent op Haaland: "Denk niet dat hij vertrekt"

4 januari 2021, 22:11

Een jaar geleden maakte Erling Haaland voor twintig miljoen euro de overstap van Red Bull Salzburg naar Borussia Dortmund. Sindsdien scoorde de Noorse superspits al 33 doelpunten voor de club, waardoor hij nu tot de beste spitsen ter wereld wordt gerekend. Toch verwacht Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke niet dat hij op korte termijn vertrekt.

Watzke verwacht dat Haaland over een jaar ook nog bij Dortmund speelt. "Ik denk niet dat hij vertrekt", zegt de technisch directeur tegen Kicker. "Erling en zijn agent Mino Raiola weten wat ze aan ons hebben. Ik kan hem alleen maar adviseren om zijn loopbaan zo te beleven als Robert Lewandowski gedaan heeft." De Pool vertrok na meerdere topseizoenen in Dortmund naar Bayern München.

Watzke verwacht dat Haaland bij Dortmund nog beter kan worden dan hij nu al is. "Haaland heeft zichzelf de tijd gegeven om een volwassen speler van wereldklasse te worden in Dortmund. Dat doe je niet even in een jaartje. Als Erling hier ooit vertrekt, moet hij naar een nog grotere club gaan. Als je naar bijvoorbeeld Real Madrid gaat, moet je echt van topniveau zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen