Feyenoord laat Hendriks (19) vlieguren maken in Breda

5 januari 2021, 10:43

Ramon Hendriks zet zijn loopbaan tijdelijk voort in de Eerste Divisie. Feyenoord maakt dinsdagochtend bekend dat de negentienjarige verdediger tot het einde van het seizoen wordt verhuurd aan NAC Breda. Hendriks beschikt bij Feyenoord over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2023.

Hendriks speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte dit seizoen deel uit van het beloftenteam van de Rotterdammers. In Breda zal de verdediger zijn debuut als prof maken. "We waren nog op zoek naar een linksbenige, centrale verdediger, deze hebben we nu gevonden in de persoon van Ramon. Ramon is een fysiek sterke verdediger met snelheid. Met name in de opbouwfase is het goed om een rechtsbenige, rechter centrale te hebben en een linksbenige, linker centrale", reageert trainer Maurice Steijn via de kanalen van NAC.

In Breda hoopt de meervoudig jeugdinternational zich de komende maanden door te ontwikkelen. "Voor mij is het fantastisch. NAC is naar mijn mening de grootste club van de Keuken Kampioen Divisie met mooie en sfeervolle supporters. Ik ben dan ook erg blij om de overstap te maken. Ik ben een fysiek sterke en snelle verdediger die graag wil voetballen. Het is een uitdaging die ik graag aan ga, met name om mij te laten zien op een hoger niveau."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen