Lammers genoemd als opvolger Dost bij Eintracht Frankfurt

5 januari 2021, 11:50

Wie wordt de opvolger van Bas Dost bij Eintracht Frankfurt? In navolging van Joshua Zirkzee (Bayern München) en Luka Jovic (Real Madrid) wordt ook Sam Lammers in verband gebracht met een overgang naar de Duitse club. De 23-jarige Nederlandse aanvaller zou deze maand op huurbasis mogen vertrekken bij Atalanta.

Eintracht Frankfurt raakte kortgeleden Dost kwijt aan Club Brugge en is sindsdien op zoek naar een nieuwe aanvalspartner voor André Silva. Volgens de Frankfurter Neue Presse is een terugkeer van Jovic niet realistisch. De Servische aanvaller is veel te duur voor de Duitse club. Zelfs als Eintracht Frankfurt slechts de helft van zijn salaris moet overnemen, is hij onbetaalbaar.

Lammers wordt daarentegen wel gezien als een reële optie voor Eintracht Frankfurt. De oud-aanvaller van PSV komt bij Atalanta nog niet veel aan spelen toe en werd eerder ook al in verband gebracht met een huurtransfer naar Bologna, Genoa en Sampdoria. Eintracht Frankfurt zou Lammers alleen op huurbasis over kunnen nemen van Atalanta, zo schrijft het Duitse dagblad.

Een transfer naar Eintracht Frankfurt zou volgens de Frankfurter Neue Presse een win-win-situatie zijn. Lammers heeft in de Bundesliga meer kans op speeltijd, Atalanta kan de aanvaller ervaring laten opdoen op hoog niveau en Eintracht Frankfurt krijgt een jonge, hongerige aanvaller die het gat in de aanval kan dichten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen