Go Ahead mist tien spelers, maar wint wel bij Jong PSV

5 januari 2021, 21:02

Op karakter heeft Go Ahead Eagles de drie punten gepakt in de Eerste Divisie. Door een corona-uitbraak in de selectie ontbraken er dinsdag liefst tien spelers, maar toch werd er gewonnen van Jong PSV. Er werd afgefloten bij een 2-3 stand.

Trainer Kees van Wonderen kon geen beroep doen op basisspelers Jay Gorter, Sam Beukema, Bas Kuipers, Luuk Brouwers, Jay Idzes en Jacob Mulenga. Daarnaast ontbraken ook Julliani Eersteling, Maël Corboz, Sam Crowther en Quiermo Dumay vanwege corona-perikelen, waardoor er vijf spelers uit de beloftenploeg meereisden naar Eindhoven.

Daar werd Go Ahead al snel achteruit gedrukt door de talenten van PSV. Jong PSV was sterker, maar Go Ahead bleek zeer efficiënt in de omschakeling. Na een kwartier profiteerde Bradly van Hoeven van een te korte terugspeelbal van Luis Felipe en schoof de 0-1 binnen. De eerste kans die Go Ahead daarna kreeg, was ook raak. Antoine Rabillard bleef koel en scoorde. Toen Erkan Eyibil er kort na rust met een heerlijk schot ook 0-3 van maakte, leek het duel beslist.

Toch kwam Jong PSV, dat bleef vechten, terug in de wedstrijd. Kristófer Kristinsson scoorde de aansluitingstreffer en Nigel Thomas maakte het vervolgens helemaal spannend door tien minuten voor tijd de 2-3 te maken. Ondanks zeven minuten extra tijd lukte het Jong PSV niet meer om nog een keer te scoren. Het gehavende Go Ahead is dankzij de winst naar plaats zeven geklommen. Jong PSV wacht nog altijd op de eerste zege sinds begin oktober.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen