Lamkel Zé biedt excuses aan voor dragen Anderlecht-shirt

5 januari 2021, 21:02   Bijgewerkt: 5 januari 2021, 22:19

De Kameroense aanvaller Didier Lamkel Zé is door het stof gegaan na zijn bizarre actie van maandag. De aanvaller mag en wil vertrekken bij Antwerp FC en besloot nog wat extra olie op het vuur te gooien door zich in Anderlecht-tenue op het complex van Antwerp te melden. Lamkel Zé werd niet toegelaten op het complex en is dinsdag met een reactie gekomen.

De veelbesproken aanvaller doet in een video van het clubkanaal zijn verhaal. Hij verontschuldigt zich voor zijn actie. "Ik wil wat uitleg geven over de recente gebeurtenissen", zegt de aanvaller. "Eerst en vooral wil ik me excuseren tegenover de club en de supporters, omdat ze fantastisch zijn en me altijd gesteund hebben. Ik heb zo gereageerd omdat ik veel aan mijn hoofd had. Zoals een mogelijke transfer. Het was niet makkelijk voor mij."

Met zijn opmerkelijke actie wilde hij een vertrek naar Panathinaikos forceren, maar daar lijkt hij spijt van te hebben. "Zeker ook mijn excuses aan mijn medespelers en de technische staf. Ik blijf beschikbaar voor de club. Als de nieuwe coach me nodig heeft, zal ik er staan. Ik hoop dat we elkaar snel zien op het veld." De 24-jarige aanvaller hoopt zich onder de nieuwe coach Frank Vercauteren weer in het team te kunnen spelen.

Het was bij lange na niet het eerste incident rondom de 24-jarige Kameroener. In Nederland kennen we hem vooral van de Europa League-wedstrijd tegen AZ, waarin hij scoorde en vervolgens de hekken in sprong en daarvoor zijn tweede gele kaart kreeg. Begin vorig jaar raakte hij in opspraak toen hij in een Instagram-post naar tegenstander Club Brugge verwees met het woord 'wankers'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen