Pochettino over Messi: "Goede spelers zijn altijd welkom"

5 januari 2021, 21:36

Mauricio Pochettino heeft dinsdag zijn eerste persconferentie beleefd als trainer van Paris Saint-Germain. Woensdag zal hij tegen Saint-Etienne voor het eerst op de bank zitten als opvolger van Thomas Tuchel, maar de pers was dinsdag vooral geïnteresseerd in mogelijke versterkingen voor het sterrensensemble.

Ook de naam van Lionel Messi, die in de zomer transfervrij is, viel. "We gaan nu niet praten over eventuele versterkingen", zei Pochettino volgens Marca. "Wij moeten eerst ons settelen bij deze club en spelen woensdag al een wedstrijd. Later kunnen we het over deze zaken gaan hebben. Maar goede spelers zijn altijd welkom bij PSG."

Jarenlang werkte Pochettino bij Tottenham Hotspur, waarmee hij de Champions League-finale bereikte. Hij hoopt ook op groot succes met PSG. "Elke club is anders", zei Pochettino. "Ik ga ook niet meer over Tottenham praten, omdat ik volledig gefocust ben op PSG." De Argentijn liet weten een belangrijke rol te zien voor sterspeler Neymar. "Als hij weer fit is, dan gaan we hem helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Er staat een geweldige selectie met geweldige spelers, maar dat is niets nieuws."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen