'Juve wacht nog altijd op toestemming voor topper'

6 januari 2021, 10:00

Het is nog steeds onzeker of Juventus vanavond (woensdag) de strijd mag aangaan met AC Milan. De Turijnse grootmacht werd deze week geteisterd door het coronavirus, waardoor Italiaanse gezondheidsautoriteiten twijfelen of Juventus groen licht moet krijgen. De ploeg van Andrea Pirlo wacht momenteel in spanning op de resultaten van een nieuwe testronde.

Deze week testten Juan Cuadrado en Alex Sandro positief op het coronavirus, terwijl de rest van de selectie negatief bleek. Een nieuwe testronde moet echter uitwijzen of de spelers het virus daadwerkelijk niet hebben opgelopen. Volgens diverse Italiaanse media hebben de spelers de nacht doorgebracht in een hotel, wachtend op groen licht.

Mochten er nieuwe gevallen aan het licht komen, zullen de lokale gezondheidsautoriteiten de 'uitbraak gaan evalueren'. De wedstrijd tussen Milan en Juventus wordt woensdagavond om 20.45 uur gespeeld. AC Milan bezet met 37 punten knap de koppositie, terwijl Juve slechts vijfde staat. Het verschil op de ranglijst bedraagt momenteel tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen