'Wijnaldum wacht met verlengen op aanbod Barça'

6 januari 2021, 11:09

De kans is nog altijd aanwezig dat Georginio Wijnaldum komende zomer de overstap maakt naar FC Barcelona. De dertigjarige middenvelder stond afgelopen seizoen al op de radar van de club van Ronald Koeman, maar bleek destijds financieel onhaalbaar. Wijnaldum blijft een transfer naar Camp Nou in zijn achterhoofd houden en wacht daarom met verlengen.

Liverpool wil het contract van de middenvelder dolgraag openbreken, maar Wijnaldum twijfelt of hij dat moet doen. Volgens het Spaanse Todofichajes heeft Wijnaldum het eerste voorstel van Liverpool afgewezen omdat hij twijfelt over een stap naar FC Barcelona. Die club zou hem komende zomer transfervrij kunnen oppikken. Het is iets waar zowel Barça als Wijnaldum wel oren naar hebben.

Wijnaldum is dit seizoen opnieuw vaste waarde in het keurkorps van Jürgen Klopp, die al wekenlang bidt voor een langere samenwerking met Wijnaldum. Omdat de middenvelder komende zomer transfervrij is, mag hij vanaf deze maand onderhandelen met andere clubs. In het verleden speelde de Oranje-international voor Feyenoord, PSV en Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen