Mooi nieuws: Pochettino neemt Xavi Simons op in eerste selectie

6 januari 2021, 12:23

Xavi Simons zit bij de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain voor het duel met Saint-Étienne van komende woensdag. De nieuwe trainer Mauricio Pochettino gunt de jonge Nederlander bij zijn eerste duel als coach direct een plek. Simons zal hopen dat het sprookje compleet wordt en hij zijn debuut mag maken.

De zeventienjarige middenvelder maakte al vaker deel uit van de groep, maar moet nog altijd wachten op zijn eerste speelminuten. Pochettino gunde Simons deze week al wel geregeld de kans om mee te trainen. Zijn goede optredens op het trainingsveld worden woensdagavond beloond. Xavi Simons geldt als een van de grootste talenten van PSG. Deze zomer werd hij opgepikt bij FC Barcelona.

Ook Mitchel Bakker zit zoals gewoonlijk bij de selectie en zal hopen op een basisplaats. De Parijse grootmacht heeft een zege nodig om in het spoor te blijven van koplopers Olympique Lyon en LOSC Lille. De clubs van Memphis Depay en Sven Botman hebben een voorsprong van een punt ten opzichte van de regerend landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen