'Liverpool wil profiteren en aast op Ramos'

6 januari 2021, 13:46

Liverpool hoopt gebruik te kunnen maken van de onrust in Madrid. De Engelse topclub wil Sergio Ramos verleiden voor een overstap naar Anfield, waar hij de ploeg van defensieve kopzorgen moet verlossen. The Reds kunnen de Spanjaard komende zomer gratis oppikken als zijn contract niet wordt verlengd.

Eerder werd al bekend dat de contractonderhandelingen tussen Real Madrid en Ramos op een dood punt zijn beland, omdat de verdediger het niet eens kon worden met de voorwaarden. Volgens het Spaanse El Chiringuito wil Liverpool gebruik maken van de situatie en Ramos een contract aanbieden. De regerend landskampioen heeft dit seizoen te maken met veel defensieve problemen. Onder meer Virgil van Dijk, Joel Matip en Joe Gomez zijn lang uit de roulatie.

Liverpool ziet dat Ramos ook op 34-jarige leeftijd nog van wereldklasse is. De rechtspoot speelt sinds 2005 voor de Spaanse grootmacht en trok sindsdien 666 keer het shirt van De Koninklijke aan. Tevens speelde Ramos 178 interlands voor de Spaanse nationale ploeg, een Europees record.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen