Beveiliging voor Lamkel Zé: fans dreigen speler in vijver te gooien

6 januari 2021, 14:36

Didier Lamkel Zé zal ongetwijfeld spijt hebben van zijn acties van de afgelopen dagen. De international van Kameroen hoopte deze winter een vertrek bij FC Antwerp te kunnen forceren en poseerde daarom in het shirt van RSC Anderlecht. Hij dreigde bovendien het shirt van aartsrivaal Beerschot aan te trekken. Het leidde tot woede onder de Antwerp-fans.

Omdat Antwerp de tot 2023 vastliggende Lamkel Zé niet wil laten vertrekken, zijn beide partijen in een rel beland. De aanvaller schrok van de ophef en bood op het clubkanaal van Antwerp zijn excuses aan, maar dat bleek te laat. Lamkel Zé werd meermaals bedreigd en heeft inmiddels politiebeveiliging voor de deur van zijn woning staan. "We houden de situatie in de gaten", liet de Antwerpse politie weten.

De harde kern opperde om Lamkel Zé in de vijver nabij het stadion te gooien, terwijl hij van andere fans te horen kreeg dat hij op moet passen. "Wij kunnen uiteraard niet in detail gaan, maar ik kan u zeggen dat we zeker op de hoogte zijn en het actief opvolgen", stelde de politie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen