Galtier verwacht niet dat Botman in de winter vertrekt bij OSC Lille

6 januari 2021, 18:52

OSC Lille-trainer Christophe Galtier denkt niet dat Sven Botman de Franse club na een half jaar alweer gaat verlaten. De Nederlander wordt na zijn geweldige eerste zes maanden gelinkt aan diverse clubs, waaronder Liverpool, maar zijn coach denkt niet dat Botman alweer vertrekt. Ook is daar volgens hem geen financiële noodzaak toe.

Dat zei Galtier tijdens de persconferentie. "Op dit moment zie ik Sven niet vertrekken", reageerde hij desgevraagd over de geruchten. "Financieel is het niet nodig dat we hem laten gaan en sportief gezien kan ik me niet voorstellen dat de club hem wil laten vertrekken." Galtier zit met OSC Lille nog in de titelstrijd in de Ligue 1, Coupe de La Ligue én de Europa League, waarin het Ajax in de zestiende finales treft.

"In heel veel weken spelen we driemaal. Dus dan hebben we wel kwaliteit nodig om op dit niveau te blijven presteren", aldus Galtier, die dan ook liever spelers wil halen dan dat er nog spelers vertrekken. "Maar daarover wil ik nu niet te veel praten." Recent kwam de Franse club in handen van een Limburgse zakenman, die de financiële zaken beter op orde moet krijgen bij OSC Lille.

Lees ook'Botman niet in beeld bij Liverpool

De twintigjarige Botman speelde dit seizoen al zeventien Ligue 1-duels voor Lille. Daarnaast maakte hij ook in zes Europa League-wedstrijden zijn opwachting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen