"Verdenking van Promes gaat voor Ajax de verkeerde kant op"

6 januari 2021, 20:27   Bijgewerkt: 6 januari 2021, 20:37

Peter R. de Vries, een gerenommeerd misdaadverslaggever, verwacht dat de soap rondom Quincy Promes een slechte afloop krijgt voor Ajax en de betrokken hoofdrolspeler. De aanvaller wordt nog altijd verdacht van betrokkenheid bij een steekincident. De Vries vreest dat de buitenspeler weleens veroordeeld kan worden.

"Het is een delicate kwestie, maar ik voorzie dat de verdenking van Quincy Promes voor Ajax de verkeerde kant opgaat", laat De Vries tegenover De Telegraaf zijn licht schijnen over de inmiddels breed uitgemeten kwestie. "Daar hoef je geen helderziende voor te zijn. Ajax moet er rekening mee houden dat het een lastig verhaal wordt en kan daar maar beter op anticiperen." Daarbij doelt De Vries dat de Amsterdammers misschien maar beter de transfermarkt op kunnen gaan om een vervanger aan te trekken.

Lees ook: Promes: "Ik ben nu vrij

Voorin heeft Erik ten Hag met de blessures van David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Lassina Traoré en Brian Brobbey namelijk sowieso al de nodige problemen. De Vries, naast zijn werk als journalist ook nog eens spelersbegeleider in de voetballerij, ziet de invulling van de spitspositie ook met lede ogen aan in Amsterdam.

"De spitspositie is de achilleshiel. Ik draag Klaas-Jan Huntelaar een ontzettend warm hart toe, maar hij is natuurlijk geen man voor de toekomst. En van Lassina Traoré weet ik niet wat ik moet vinden. Een Ajax-spits moet de 1-0, 2-1 of 2-0 maken en in belangrijke wedstrijden scoren. Dat zie ik hem nog niet doen. Waarbij wel aangetekend dat een spits van Ajax er het meeste last van heeft als het niet loopt", aldus De Vries.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen