Van den Brom start 2021 uitstekend dankzij topscorer Onuachu

6 januari 2021, 23:31

John van den Brom is 2021 uitstekend begonnen met RC Genk. De oefenmeester won woensdagavond niet alleen met ruime cijfers van laagvlieger Eupen (1-4), maar zag ook nog eens Paul Onuachu driemaal scoren en zo aan kop komen van de topscorerslijst van de Jupiler Pro League. 

De concurrent van invaller Cyriel Dessers schoot vlak voor rust eerst de 1-2 tegen de touwen, nadat Stef Peeters namens de thuisploeg de vroege openingstreffer van Junya Ito nog ongedaan gemaakt had. Onuachu was in de tweede helft ook nog eens verantwoordelijk voor twee rake strafschoppen, waardoor hij met vijftien goals dit seizoen over Thomas Henry (13 goals, OH Leuven) heenging op de ranglijst.

Ondanks de zege staat Van den Brom met RC Genk nog niet helemaal bovenaan de Jupiler Pro League, want Club Brugge doet het overall nog één punt iets beter. Overigens had ook invaller Dessers op het scoreformulier moeten komen, maar de oud-spits van Heracles Almelo schoot een kwartier voor tijd van dichtbij nét naast na een fraaie pass van Ito.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen