Klaiber hoopt op komst Haller: "Voor elke verdediger een plaag"

7 januari 2021, 12:55

Ajax-verdediger Sean Klaiber kijkt uit naar de komst van Sébastien Haller. De naderende overgang is inmiddels door transferspecialist Fabrizio Romano gemeld als 'done deal' en de oud-spits van FC Utrecht stapt vermoedelijk vandaag nog in het vliegtuig naar Nederland. Klaiber speelde in de Domstad eerder met hem samen.

"Het zou heel tof zijn als we weer samen zouden gaan spelen. Seb is een broeder van me. We zijn goede vrienden", vertelt Klaiber tegenover De Telegraaf. "Ik ben nog niet zo lang geleden bij hem in Engeland op bezoek geweest en hij komt ook hier bij mij. Ik heb hem er zelf nog niet over gesproken, want ik heb het pas net gelezen. Maar het zou heel mooi zijn als het rond komt. Dat zou echt super zijn."

Lees ook'Ajax heeft beet en betaalt uitgesmeerd twintig miljoen voor Haller'

Met de komst van Haller hoopt Ajax het spitsenprobleem op te lossen. Klaiber denkt dat dat zal lukken. "Seb is een heel goede spits. Een jongen met veel scorend vermogen, snelheid en kracht, maar tegelijkertijd is hij ook heel technisch. Hij is heel goed met de bal. Voor elke verdediger is hij een plaag", aldus de rechtsachter van de Amsterdammers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen