Benzema moet zich voor rechter verantwoorden sekssoap in 2015

7 januari 2021, 13:46

Karim Benzema moet binnen afzienbare tijd voor de rechter verschijnen. De spits van Real Madrid was betrokken bij een affraire rondom een sexstape van Mathieu Valbuena in 2015. Die zou 150.000 euro hebben moeten betalen aan afpersers om te voorkomen dat de video zou uitlekken. Benzema zou als tussenpersoon hebben gefungeerd tussen de afpersers en de international van Frankrijk

Daarnaast wordt er in het dossier melding gemaakt van poging tot chantage en het misbruik van vertrouwen van Valbuena, zo heeft de rechtbank in Versailles donderdag bekend gemaakt. Benzema, die vanwege dit schandaal zijn plek bij de nationale ploeg van Frankrijk verloor, heeft altijd zijn rol in de soap ontkend, maar moet wel voor de rechter verschijnen.

Lees ook: Valbuena laat zich uit over Benzema in sekstape-affaire

Ondanks dat Benzema al vijf jaar geen interlands meer speelt voor Les Blues, staat de teller al op 88 officiële wedstrijden namens Frankrijk, waarin hij 27 keer scoorde. Het is onduidelijk welke straf de spits van Real Madrid mogelijk boven het hoofd hangt, als hij veroordeeld wordt voor de daden die hem ten laste worden gelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen