Denswil vergroot Nederlandse enclave bij Club Brugge

7 januari 2021, 18:37

Club Brugge heeft sinds donderdag een vierde Nederlandse speler op de loonlijst staan. De Belgische topclub maakt bekend dat Stefano Denswil tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Bologna. Tussen 2015 en 2019 speelde de verdediger eerder voor Club Brugge.

Denswil is na Ruud Vormer, Noa Lang en winteraanwinst Bas Dost de vierde Nederlander in dienst van Club Brugge. De linksbenige verdediger verliet de Belgische club anderhalf jaar geleden voor een Italiaans avontuur bij Bologna. Vorig seizoen was hij een gewaardeerde kracht en kwam hij tot 26 wedstrijden in de Serie A. Dit seizoen speelde hij slechts vijf keer in de Italiaanse competitie, waarvan eenmaal als basisspeler.

Met Denswil weet Club Brugge wat het in huis haalt. De Nederlandse verdediger speelde in het verleden 177 wedstrijden voor de Belgische club. Met Blauw-Zwart won de voormalig Ajacied tweemaal de landstitel en eenmaal de beker.

Met Club Brugge gaat Denswil de komende maanden proberen voor de derde keer landskampioen te worden. Met een punt voorsprong op het KRC Genk van trainer John van den Brom gaat de club uit Brugge aan kop in de Pro League. De Belgische grootmacht is tevens nog actief in de Europa League, waarin het in de eerste ronde van de knock-outfase Dinamo Kiev treft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen