Uit beeld verdwenen Aissati aan de slag op tweede Turkse niveau

7 januari 2021, 19:12

Hij had na zijn doorbraak in 2005 de wereld aan zijn voeten, maar de top  heeft Ismaïl Aissati nooit bereikt. De inmiddels 32-jarige middenvelder voetbalt al enkele jaren in Turkije en gaat daar voorlopig nog niet weg. Sinds donderdag heeft Aissati namelijk een nieuwe werkgever in het land: Adana Demirspor.

Na drie jaar bij Denizlispor in de SüperLig te hebben gespeeld, gaat Aissati bij Adana Demirspor aan de slag op het tweede niveau van Turkije. Het gevallen talent heeft zich voor anderhalf jaar verbonden aan zijn nieuwe club, die hoopt na 25 jaar terug te keren op het hoogste Turkse niveau.

Aissati brak vijftien jaar geleden door bij PSV en werd toen hij 17 jaar en 64 dagen oud was de jongste Champions League-debutant ooit van de Eindhovense club. Na een huurperiode bij FC Twente probeerde hij bij Ajax zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar ook in Amsterdam kwam hij niet uit de verf. In 2012 vertrok hij uit Nederland en speelde hij bij diverse Turkse clubs en het Russische Terek Grozny.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen