Jansen: "We moeten de buitenwereld laten zien hoe goed we zijn"

7 januari 2021, 23:33   Bijgewerkt: 7 januari 2021, 23:57

Na een turbulente periode begint AZ komend weekend met frisse moed aan het tweede deel van het seizoen. Voor trainer Pascal Jansen staat de komende periode in het teken van eerherstel. "We moeten de buitenwereld laten zien hoe goed we zijn."

De voorbije maanden verliepen voor AZ niet zoals gehoopt. De Alkmaarders kenden in de Eredivisie een stroeve start, namen plots afscheid van trainer Arne Slot en werden na een dramatische ontknoping uitgeschakeld in de Europa League. Zaterdag tegen PEC Zwolle start AZ aan wat een betere tweede seizoenshelft moet worden.

Eerder dit seizoen speelde AZ met 1-1 gelijk tegen de Zwollenaren. "Onnodig", aldus Jansen tegen het clubkanaal. "Daar liepen we met Calvin Stengs onze eerste rode kaart van het seizoen op. Dat sluimerde door de eerste helft van het seizoen heen. Dat hebben we besproken, achter ons gelaten en we moeten er nu voor zorgen dat we ons gaan herstellen."

Jansen onderschat de komende tegenstander niet. "PEC Zwolle heeft een goed voetballende ploeg. Ze spelen verzorgd en afgaand op de selectie die ze hebben en waar ze toe in staat zijn, presteren ze op dit moment iets onder hun kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen