Zahavi haalt duel met Ajax, klein vraagteken achter Götze

8 januari 2021, 11:56

Eran Zahavi kan tegen Ajax zijn rentree maken voor PSV. De spits is in Eindhoven nog niet tot wasdom gekomen, maar is volgens Roger Schmidt weer speelklaar. Er staat overigens wel een vraagteken achter de naam van Mario Götze.

Dat heeft trainer Roger Schmidt vrijdag aangegeven op de persconferentie. De trainer beseft dat de transfer van Zahavi nog geen doorslaand succes is gebleken. "Eerst was hij laat vrijgegeven door zijn oude club, daarna werd hij besmet met het coronavirus en vervolgens raakte hij geblesseerd. Hij heeft een beetje pech gehad. De afgelopen periode heeft hij benut om er weer klaar voor te zijn", zei de trainer volgens Voetbal International.

Wat voor PSV niet goed nieuws is, is dat Götze lichte klachten heeft. "Hij had deze week wat problemen en gaat vandaag weer met de groep trainen." Daar tegenover staat dat Marco van Ginkel waarschijnlijk terugkeert in de wedstrijdselectie. In de basis kan hij nog niet starten. Bij PSV zijn ook Ryan Thomas, Mauro Júnior, Érick Gutiérrez en Armando Obispo  niet fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen