Schmidt: "Een duel waar druk op staat, maar geen finale"

8 januari 2021, 12:39

Voor Ajax en PSV staat komende zondag in het teken van de eerste echte test in de Eredivisie. In Amsterdam wacht beide teams een direct duel om de koppositie. Roger Schmidt kijk er naar uit, maar wil er ook niet te veel gewicht aan hangen.

Op de persconferentie voor de clash bestreed Schmidt de suggestie dat de titelstrijd volledig tussen Ajax en PSV zal gaan. "Het wordt een open race. Vitesse, Feyenoord en AZ zijn sterke ploegen, die zich bovenin kunnen meten", zei Schmidt volgens het clubkanaal. Hij denkt dat zijn team er klaar voor is. "We zijn gefocust, gemotiveerd en gaan vol passie de wedstrijd in."

Schmidt noemt het duel in Amsterdam een 'big game'. "Natuurlijk is het een wedstrijd waar meer druk op staat, maar het is geen finale. Ik heb er zin in. De spelers zien het als een uitgelezen kans om onze kwaliteiten te meten met een goede tegenstander." Door de korte winterstop heeft Schmidt de aanstaande opponent goed kunnen bestuderen. "Ajax heeft op elke positie veel individuele kwaliteit, maar ze staan niet altijd goed georganiseerd. Daar moeten wij op de juiste momenten gebruik van maken."

Lees ookZahavi haalt duel met Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen