AZ waarschijnlijk hele supermaand zonder De Wit en Svensson

8 januari 2021, 13:46

Het ziet er op korte termijn nog niet naar uit dat Dani de Wit en Jonas Svensson minuten kunnen gaan maken voor AZ. Beide spelers zijn aan het revalideren en verwachten de complete maand januari te moeten missen. De krakers tegen PSV, Feyenoord en Ajax moeten zij daardoor missen. Ook zaterdagavond tegen PEC Zwolle zijn zij er dus niet bij.

De Wit kampt met een enkelblessure. Begin december speelde de aanvallende middenvelder voor het laatst. "Het leek in eerste instantie wel mee te vallen maar toen we daarna een MRI maakte bleek dat het toch ernstiger was", vertelt hij aan NH Sport. Voor hem zit er dus niets anders op dan revalideren. "Ik ben nu bezig met krachttraining", vervolgt De Wit. "En we moeten kijken hoe dat verder gaat. Het is lastig om te zeggen wanneer ik weer kan spelen, maar de kans is heel groot dat dat deze maand in ieder geval niet meer gaat lukken. Het moet wel heel snel herstellen wil dat toch het geval zijn."

Revalideren kan De Wit momenteel met Svensson, die sinds eind november langszij staat met een onderbeenblessure. Ook zijn rentree laat nog op zich wachten. "Ik hoop dat dat in februari of maart weer kan. Ik moet geduldig zijn. Als ik weer op het veld sta dan moet ik spelen zoals ik altijd doe en niet bang zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen