Clement over debuut Dost: "Verwacht geen wonderen"

8 januari 2021, 18:16

Club Brugge-trainer Philippe Clement is in zijn nopjes met de komst van aanvaller Bas Dost. Toch is de oefenmeester bescheiden over diens (mogelijke) debuut tegen STVV komend weekend. "Verwacht dit weekend nog geen wonderen van Bas Dost", waarschuwde Clement over de winteraankoop van de koploper van België.

Dat zei hij tijdens de persconferentie geciteerd door Sporza. "Ik ben tevreden wat ik van Dost gezien heb deze week", zei Clement over de eerste dagen van Dost in Brugge. "Zijn conditie is oké, maar hij kan nog verdere stappen zetten. We zijn heel specifiek op zoek geweest naar iemand met zijn profiel. De communicatie met Bas verloopt zeer vlot en het is iemand met ervaring. Dat is een voordeel, maar het wil niet zeggen dat je dit weekend wonderen van hem moet verwachten of dat je de beste Bas Dost zult zien. Dat is onmogelijk."

Nieuweling Stefano Denswil komt normaliter nog niet in actie. "Stefano heeft een fysieke achterstand ten opzichte van de anderen", zei Clement, die ook de geschorste Hans Vanaken moet missen. Wel is hij blij met de Nederlandse verdediger. "Denswil was een kans op de transfermarkt waar we een maand geleden nog niet aan gedacht hadden. Maar Bologna wilde hem verhuren en hij was er zelf niet gelukkig."

Ook met Noa Lang gaat het voorspoedig bij de Belgische topclub: de buitenspeler won vandaag (vrijdag) voor de tweede keer op rij de speler van de maand-award van de blauwzwarte club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen