Koeman haalt 'de nieuwe Pogba' Moriba (17) bij wedstrijdselectie

8 januari 2021, 19:10

Ronald Koeman heeft Ilaix Moriba (17) voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie van een La Liga-wedstrijd. De Catalaanse club overweegt het grote talent door te schuiven naar de A-selectie nu Charles Alena is verhuurd aan Getafe. In Catalonië wordt Moriba ook wel 'de nieuwe Paul Pogba' genoemd.

Of Moriba – die in de voorbereiding ook al een goede indruk maakte op Koeman – een definitieve plek krijgt in de A-selectie, is nog onbekend. Zeker is dat de zeventienjarige voetballer een kans krijgt in de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Granada. zaterdagavond. De technische leiding van de Catalanen zouden sterk onder de indruk zijn van Moriba, die op de trainingen een hoog niveau etaleert.

Lees ookKoeman looft Frenkie

Verder heeft Koeman weinig verrassingen in de selectie voor het treffen met de voormalig PSV-opponent in de Europa League. Clement Lenglet ontbreekt vanwege een schorsing, nadat hij geel pakte tegen Athletic Bilbao, terwijl onder anderen Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ansu Fati en Philippe Coutinho ontbreken vanwege blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen