Volgende Bogarde-telg debuteert: basisplaats bij Aston Villa

8 januari 2021 – De voetbalfamilie Bogarde is al een bekende naam in de voetbalwereld, maar vrijdagavond schrijft Lamare Bogarde (17) een volgend hoofdstuk in dat boek. De broer van Hoffenheim-talent Melayro Bogarde, maakt namens Aston Villa namelijk zijn debuut in de FA Cup-wedstrijd tegen Liverpool. Landgenoot Sil Swinkels begint op de bank van de club, waar Anwar El Ghazi afwezig is.

Volgende Bogarde-telg debuteert: basisplaats bij Aston Villa

Door een uitbraak van het coronavirus moet Aston Villa met een flink gewijzigde formatie spelen. Daardoor heeft het neefje van oud-voetballer Winston Bogarde een basisplaats gekregen van manager Dean Smith (foto). Bogarde kan meteen aan de bak, want bij Liverpool staat wel een heel sterk elftal op de been. Onder andere Georginio Wijnaldum heeft een basisplaats gekregen van manager Jürgen Klopp.

Lees ook: Aston Villa tegen Liverpool op de tocht na grote corona-uitbraak

Aston Villa's Bogarde is een verdediger annex verdedigende middenvelder, die afgelopen zomer werd opgepikt uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Eerder gebeurde met Melayro Bogarde hetzelfde: hij debuteerde onder Alfred Schreuder bij 1899 Hoffenheim en staat momenteel in de belangstelling van diverse clubs, omdat hij een goede indruk maakt in Duitsland.


Eredivisie

gerelateerd