Antony over CL-niveau: "Daar was ik nog niet klaar voor"

8 januari 2021, 21:07

Ajax-aanvaller Antony is tevreden met de eerste seizoenshelft die hij speelde in Amsterdam, maar denkt dat hij nog veel meer kan brengen. Na een hele goede eerste fase, had de buitenspeler een dipje. Die heeft hij achter zich gelaten en jaagt op meer: "Ik ben er blij mee, hoor, dat de fans van Ajax van mijn spel genieten. Maar ze hebben nog lang niet de beste Antony gezien."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Ik ben nog jong en ga me op alle vlakken verbeteren. Dat is het doel voor 2021", toont hij zich ambitieus tegenover het medium. Het eerste half jaar in Nederland ging goed in zijn ogen, maar in de Champions League kon Antony zich minder laten zien dan hij had gewild.

"In de Eredivisie gaat het tot dusver wel oké. Maar ik heb ervaren dat de Champions League écht van een ander niveau is. Daar was ik nog niet helemaal klaar voor en moet ik me verder voor ontwikkelen. Daar doe ik alles aan", is de aanvaller ook zelfkritisch. "En als ik voor komend seizoen naar dát niveau groei, zal ik daar in de Eredivisie mijn voordeel mee doen."

Zijn bijdrages moeten leiden tot zoveel mogelijk prijzen met Ajax. Antony: "Ik ben gekomen om titels te winnen. Het kampioenschap van de Eredivisie is mijn eerste doel. Daarnaast vecht ik voor een plek in de Seleção en wil ik WK's spelen", aldus de ook ambitieuze aanvaller, die door Ajax afgelopen zomer naar Nederland werd gehaald.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen