Heerenveen stalt Espejord half jaar langer in Noorwegen

9 januari 2021, 10:37

Runar Espejord keert nog niet terug bij sc Heerenveen. De 24-jarige Noorse spits wordt ook de komende maanden uitgeleend aan Tromsø, zo maakt de Friese club zaterdagochtend bekend. Sinds september speelt Espejord op huurbasis in Noorwegen.

Espejord zou aanvankelijk alleen de eerste seizoenshelft worden verhuurd aan Tromsø, maar ook de komende tijd is de spits in Noorwegen te bewonderen zijn. De afgelopen maanden kwam Espejord tot vijf doelpunten in vijf wedstrijden op het tweede niveau van Noorwegen. Door blessureleed kwam hij minder aan spelen toe dan gehoopt.

"Runar is aan het begin van dit seizoen weer naar Tromsø gegaan om in een vertrouwde omgeving wedstrijdritme op te doen. Helaas is dat door omstandigheden in deze eerste periode niet gelukt. Het doel is om dat het komende half jaar wel voor elkaar te krijgen. We hopen dat we Runar deze zomer weer met wedstrijdritme in Friesland mogen verwelkomen", aldus technisch manager Gerry Hamstra.

Heerenveen nam Espejord een jaar geleden over van Tromsø. In Friese dienst kwam hij tot nu toe niet uit de verf. In de Eredivisie en KNVB Beker deed hij als invaller acht keer mee en scoorde hij geen enkele keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen