Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Ajax en PSV

9 januari 2021, 11:05   Bijgewerkt: 10 januari 2021, 10:34

In de Johan Cruijff ArenA wordt zondag vanaf 16.45 uur de eerste Eredivisie-topper van het seizoen gespeeld. In een onderlinge wedstrijd strijden Ajax en PSV om de koppositie. Het Algemeen Dagblad verwacht dat bij de Amsterdammers kersverse aanwinst Sébastien Haller niet meteen voor de leeuwen wordt gegooid.

De van West Ham United overgekomen spits van 22,5 miljoen euro zal in eerste instantie plaatsnemen op de bank, zo voorspelt het landelijke dagblad. Ajax-trainer Erik ten Hag kon vrijdag nog niet vertellen of Haller direct in de basis zal starten. "Of hij gaat beginnen of erin komt... ik denk zeker dat hij zondag op het veld gaat komen", zei hij.

De verwachting is dat Dusan Tadic bij Ajax in de punt van de aanval begint en dat Quincy Promes en Antony vanaf de flanken voor de aanvoering moeten zorgen. Lassina Traoré en Brian Brobbey, beiden spitsen, zijn door blessureleed afwezig. Klaas-Jan Huntelaar is een twijfelgeval voor de topper in de Johan Cruijff ArenA. Zakaria Labyad start vermoedelijk als nummer 10.

Bij PSV staat er nog een vraagteken achter de naam van Mario Götze. Verwacht wordt dat de Duitser fit genoeg is om in actie te komen. Hij zal samen met Cody Gakpo, Donyell Malen en de herstelde Eran Zahavi voor de doelpunten moeten zorgen. Dat betekent dat Noni Madueke en Mohamed Ihattaren op de bank zullen plaatsnemen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Antony, Tadic, Promes

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Götze, Rosario, Sangaré, Gakpo; Malen, Zahavi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen