Fraaie solo-goal Ilicic leidt ruime overwinning Atalanta in

9 januari 2021, 17:02

Atalanta is zaterdag naar de vierde plaats in de Serie A geklommen. Op bezoek bij Benevento boekte de club uit Bergamo dankzij een sterk slot een 1-4 zege. Basisplaatsen waren er voor Hans Hateboer, Robin Gosens en Marten de Roon, terwijl Sam Lammers niet van de bank kwam.

De score in het Stadio Ciro Vigorito werd zaterdag op fraaie wijze geopend door Josip Ilicic. De Sloveen ontving halverwege de helft van Benevento de bal, dribbelde het strafschopgebied van de tegenstander in, schudde twee tegenstanders van zich af en schoot vervolgens raak in de korte hoek. Vlak voor rust was de spelmaker ook dicht bij de 0-2, maar raakte hij de paal.

Atalanta domineerde de wedstrijd tegen de promovendus, maar kreeg vijf minuten na rust wel de gelijkmaker om de oren. Marco Sau gleed op aangeven van Christian Pastina de 1-1 binnen. De club uit Bergamo liet zich niet van de wijs brengen en stelde in het laatste halfuur orde op zaken via Rafael Toloi, Duván Zapata en supersub Luis Muriel.

Door de zege neemt Atalanta in elk geval tijdelijk de vierde plaats in de Serie A over van Juventus. De achterstand op koploper AC Milan, die evenveel wedstrijden heeft gespeeld, bedraagt zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen