Basisklant Van de Beek bekert verder met Manchester United

10 januari 2021, 09:03

Manchester United heeft zaterdagavond de vierde ronde van de FA Cup bereikt. Manager Ole Gunnar Solskjær had tegen Watford een basisplaats voor Donny van de Beek, die eindelijk weer eens aan de aftrap mocht verschijnen. Een doelpunt van Scott McTominay bleek uiteindelijk voldoende om Watford met 1-0 te verslaan.

De wedstrijd op Old Trafford was amper begonnen of de gastheer had het net al gevonden. McTominay knikte fraai raak uit een hoekschop van Alex Telles. Dat leek de opmaat voor een grote overwinning voor de manschappen van Solskjær, die veel basiskrachten rust gaf tegen de nummer zes van de Football League Championship. Bij de gasten was er een basisplaats voor centrumverdediger William Troost-Ekong. Hij kon een vroege achterstand van de bezoekers ook niet voorkomen.

Het hoogtepunt van de wedstrijd vond vlak voor rust plaats. United combineerde er lustig op los en na een schitterend hakje van Van de Beek liet Juan Mata na om de 2-0 op het scorebord te zetten. In de tweede helft maakten onder meer Harry Maguire, Marcus Rashford en Anthony Martial hun opwachting. Zij konden overigens ook weinig gevaar stichten. Watford was echter ook niet bij machte om de overwinning van United in gevaar te brengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen